lekkergroendoenAansluiten bij GroenGelinkt kan door eigen aanbod vindbaar te maken én door de zoekschermen van GroenGelinkt te integreren in de eigen website. Voor het gebruik van de zoekschermen brengt GroenGelinkt geen kosten in rekening.

Met GroenGelinkt trakteer je de bezoekers van jouw website op mooi vormgegeven en gemakkelijk te gebruiken zoekschermen.

De GroenGelinkt-zoekschermen kun je naar wens aanpassen, bijvoorbeeld:

  • zoekschermen in eigen huisstijl
  • alleen eigen aanbod tonen in de zoekresultaten
  • alleen aanbod uit jouw regio tonen
  • alleen aanbod op een thema tonen
  • zoekscherm openen in kaartweergave, al dan niet in combinatie met specifieke zoekcriteria.

Voorbeelden

Organisaties zoals ANMECNME MakelaarNIBI en SME Advies hebben zoekschermen geïntegreerd in hun (project) website. Samenwerkende organisaties in Zeeland en Noord-Limburg gebruiken de zoekschermen van GroenGelinkt om al het aanbod van verschillende aanbieders in hun regio vindbaar en doorzoekbaar te maken.

Zoekwidget

Naast het opnemen van de uitgebreide zoekschermen op je eigen website, is het ook mogelijk om een simpele GroenGelinkt ‘zoekwidget’ op te nemen. Er zijn diverse zoekwidgets beschikbaar. Via de widget kan de bezoeker een zoekopdracht doen, waarna de zoekresultaten worden getoond in een andere website.

Aan de slag

In het document 'Verrijk je website' hebben we een aantal inspirerende voorbeelden op een rij gezet en wordt beschreven hoe je GroenGelinkt kunt toepassen.  
Ben je een webontwikkelaar? In de wiki vind je alle technische details.

Ontdek de voordelen van de GroenGelinkt zoekschermen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We denken graag met je mee.