GroenGelinkt ouder met kind 100x100Ouders, grootouders, recreanten, vrijwilligers kunnen nu zoeken naar interessante activiteiten over natuur en duurzaamheid bij hen in de buurt.

Zoekschermen doelgroep 'Algemeen Publiek’

Activiteiten voor jong tot oud, gezinnen of groepen zoals natuurcursussen, kinderfeestjes, tentoonstellingen, duurzame evenementen, informatieavonden, excursies en groen vrijwilligerswerk kunnen vanaf nu beter en breder vindbaar gemaakt worden via de zoekschermen van GroenGelinkt voor algemeen publiek.

Deze versie van de zoekschermen laat geen aanbod voor het onderwijs en de kinderopvang zien en kent zoekfilters die voor deze doelgroep relevant zijn. Je kan resultaten filteren op leeftijdscategorie. Zoek je met behulp van locatie, dan kun je de gevonden activiteiten sorteren op afstand.

Voer nu jouw activiteiten voor algemeen publiek in via “Mijn GroenGelinkt”. Nog geen inloggevens? Meld je dan hier aan. 

Evenementenagenda’s

De zoekschermen voor algemeen publiek zijn handig voor bijvoorbeeld gemeenten of NME-organisaties die online evenementenagenda’s publiceren met aanbod van verschillende organisaties in hun regio. Via "Mijn GroenGelinkt" kunnen organisaties zelf hun activiteiten invoeren en op meerdere websites vindbaar maken. Dat scheelt veel tijd in het samenstellen van de agenda of kalender.

Door het plaatsen van het zoekscherm voor algemeen publiek op je website, laat je (groot)ouders, vrijwilligers en geïnteresseerden in natuur en duurzaamheid gemakkelijk zoeken naar regionaal aanbod. Wellicht is de lokale krant of de VVV wel geïnteresseerd om een zoekwidget te gebruiken die verwijst naar jouw website. Zo creëer je een groter bereik!

De zoekschermen en de widget voor algemeen publiek zijn volledig aanpasbaar qua vormgeving en zoekcriteria. Lees in dit stappenplan welke mogelijkheden er zijn of neem contact op met GroenGelinkt.

Ook voor de Digitale NMEGids

NME-centra die gebruik maken van de Digitale NMEGids van EDSO kunnen ook activiteiten voor algemeen publiek doorplaatsen naar GroenGelinkt. Zij hoeven geen account aan te vragen voor Mijn GroenGelinkt. Bij vragen neem rechtstreeks contact op met EDSO.