kind met zonnebloem 100x100GroenGelinkt en Groen Cement werken samen om meer kinderen in de kinderopvang spelenderwijs de natuur te laten ondekken. En jouw organisatie kan meehelpen!

Heeft jouw organisatie activiteiten, spellen of leuke locaties om te bezoeken voor de kinderopvang? Zet ze in GroenGelinkt. Groen Cement gaat de zoekschermen van GroenGelinkt gebruiken in haar (nieuwe) website om dit educatieve aanbod onder de aandacht te brengen bij medewerkers in de kinderopvang. Heb je nog geen inloggegevens voor "Mijn GroenGelinkt"? Meldt je dan hier aan. 

Staat jouw aanbod voor de BSO of het kinderdagverblijf al in GroenGelinkt, dan hoef je alleen te checken of jouw aanbod voor de groene kinderopvang aantrekkelijk beschreven en up-to-date is. 

Groen Cement en vakblad Kinderopvang roepen 2014 uit tot het Jaar van de Groene Kinderopvang. In 2014 willen zij alle kinderopvang in Nederland in de gelegenheid stellen mee te doen aan leuke, groene activiteiten bij hun op locatie of in de buurt. Met GroenGelinkt kun je makkelijk zoeken naar beschikbaar aanbod bij jou in de buurt en filteren op leeftijdsgroep, thema, plaats, kwaliteit. Zo vind je alleen datgene dat bij jou past.