kind met zonnebloem 100x100Groen Cement en vakblad Kinderopvang roepen 2014 uit tot het Jaar van de Groene Kinderopvang om ‘groen en buitenspelen’ een blijvende plek in de kinderopvang te geven. Gedurende 2014 probeert Groen Cement zoveel mogelijk kinderopvangorganisaties te activeren hun locatie(s) te vergroenen en het buitenspelen te verankeren in hun werkwijze.  Help jij mee?

Via de Groene Agenda op de website www.jaarvandegroenekinderopvang.nl kunnen kinderopvangorganisaties gemakkelijk activiteiten bij hen in de buurt vinden en filteren op leeftijdsgroep en thema. De Groene Agenda is mede mogelijk gemaakt door GroenGelinkt.

Help mee!

Zijn kinderopvangorganisaties voor jou een belangrijke doelgroep waar je meer contact mee zoekt? Heeft jouw organisatie activiteiten, achtergrondinformatie, spellen of leuke locaties om te bezoeken voor de kinderopvang?

Voor een beperkt bedrag per jaar plaats je dit in GroenGelinkt en wordt je aanbod automatisch vindbaar gemaakt via de Groene Agenda van GroenCement (en nog 50 andere websites.) Daarnaast lift je mee op de extra publiciteit naar kinderopvangorganisaties in 2014.

Heb je al een abonnement voor GroenGelinkt? Check of jouw aanbod voor BSO of kinderdagverblijf in GroenGelinkt aantrekkelijk beschreven en up-to-date is.