kind met zonnebloem 100x1002014 is het Jaar van de Groene Kinderopvang. Met dit jaar willen GroenCement, vakblad Kinderopvang en aangesloten partners zoals IVN, ANMEC, Vogelbescherming en GroenGelinkt ‘groen en buitenspelen’ een blijvende plek in de kinderopvang te geven.

Via de Groene Agenda op de website www.jaarvandegroenekinderopvang.nl kunnen kinderopvangorganisaties gemakkelijk activiteiten bij hen in de buurt vinden en filteren op leeftijdsgroep en thema. De Groene Agenda is mede mogelijk gemaakt door GroenGelinkt.

Help mee!

1. Heeft jouw organisatie activiteiten, achtergrondinformatie, spellen of leuke locaties om te bezoeken voor de kinderopvang? Plaats dit aanbod in Mijn GroenGelinkt en wordt automatisch vindbaar via de Groene Agenda van GroenCement. Nog geen account? Voor een beperkt bedrag per jaar, kun je je hier aanmelden.  

2. Plaats onderstaande zoekwidget "Jaar van de Groene Kinderopvang" op je website. GroenGelinkt stelt de widget gratis ter beschikking. Hiermee maak je activiteiten in de Groene Agenda met 1 klik vindbaar voor jouw websitebezoeker en je laat zien dat je het jaar ondersteunt. 

Jaar van de groene kinderopvang

Jaar van de Groene Kinderopvang
powered by GroenGelinkt

Hoe plaats je de widget

De widget is gemaakt met behulp van html-code en is net zo makkelijk te plaatsen op een website als een youtube filmpje.

Klik in je browser op deze pagina met je rechtermuisknop. Kies de optie "Bron weergeven" en je ziet de html-code van de widget die je kunt kopiëren naar je eigen webpagina.

Tip: op sommige websites kun je niet zelf de html-code aanpassen van je website. In dat geval, doe alsof je een youtube film wilt insluiten. In plaats van de youtube code, plak je de code van de widget. 

Als je een beetje handig bent met html, kun je ook de kleur, formaat, lettertype ed. aanpassen. Hulp nodig? Bel 030 635 89 00 of mail naar //www.groengelinkt.nl/nieuws/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%20" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit; font-size: 13px; vertical-align: baseline; color: rgb(149, 157, 49);">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.