logo finalistGroenGelinkt is verheugd dat Finalist zich als sponsor aan GroenGelinkt verbindt. Finalist is als vaste IT partner sinds het begin van GroenGelinkt betrokken. Finalist maakt geavanceerde websites, maatwerk applicaties en integratie-oplossingen voor organisaties in de zorg en onderwijs. Finalist helpt educatieve en onderwijsinstellingen beter presteren om tot de top van Nederland te behoren. Met GroenGelinkt draagt zij bij aan een betere toegang tot informatie en educatie over natuur en duurzaamheid.

Ewout Lap, marketing manager bij Finalist:

"De basis voor onze relatie is dezelfde mindset: openheid, educatie en duurzaamheid. Juist hierom is het vanzelfsprekend dat we het prachtige initiatief van GroenGelinkt als sponsor met onze IT expertise voortdurend naar een hoger plan tillen."

Linda IJmker, manager GroenGelinkt:

"Dankzij de expertse van Finalist is het informatiesysteem GroenGelinkt gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Met de sponsorbijdrage van Finalist kunnen we meer wensen van de bij GroenGelinkt aangesloten organisaties realiseren, waardoor GroenGelinkt nóg beter voor hen werkt." 

Over Finalist

Altijd dichtbij, overal op tijd. Dat is waar Finalist voor staat. Finalist ontwikkelt software om open IT oplossingen te realiseren. Met deze oplossingen helpen we organisaties intensiever samen te werken met hun belangengroepen. Organisaties die met ons werken, creëren namelijk meer begrip, inzicht en openheid bij hun doelgroepen dankzij onze oplossingen. Zo verzorgt Finalist IT oplossingen voor interne & externe communicatie, Digitale leer- en werkomgevingen (DLWO), het beheren van educatieve content en maatwerk onderwijstoepassingen.

Zoek je een professionele, betrouwbare partij om een website te ontwikkelen waarbij je gebruikmaakt van de zoekmogelijkheden van GroenGelinkt? Of wil je een dataprovider inrichten om een grote collectie educatief aanbod aan GroenGelinkt aan te bieden? Neem dan zeker contact op met Finalist