Schouwburg AlmereWe kijken terug op een geslaagde Onderwijsdag 2014 van het Koninklijk Nederlands Aardrijkskunde Genootschap. Het thema 'Duurzame leefomgeving' trok zo'n 825 docenten Aardrijkskunde naar Schouwburg Almere voor een dagvullend programma.

Op de momenten dat er geen plenaire presentaties of workshops plaats hadden, was het druk op de bedrijvenmarkt. Ook de stand van GroenGelinkt werd goed bezocht. We hebben een groot deel van de honderden docenten kunnen laten kennis maken met GroenGelinkt en hen live laten zien hoe makkelijk je als docent in het voortgezet onderwijs naar leermaterialen, activiteiten en locaties zoekt. Wil je zelf bekijken welk aanbod je in GroenGelinkt kunt vinden dat relevant kan zijn voor gebruik in de Aardrijkskundeles? Klik hier.

In onze workshop konden we dieper ingaan op vernieuwingen in het onderwijs en ontwikkelingen op ict-gebied die docenten in hun onderwijspraktijk kunnen ondersteunen. De presentatie die we als leidraad gebruikten, kun je hier bekijken.