duurzaamdoor ontmoetingOp 18 december schoven circa 200 enthousiaste aanwezigen aan bij het met veel zorg samengestelde INSPIREER-ME-NU van Duurzaam Door Ontmoeting. FOOD for Action was in alle gangen verwerkt en viel dankzij de zeer gevarieerde ingrediënten goed in de smaak.

De volledig voor de bijeenkomst omgetoverde ruimte van Fifteen was een mooie setting voor het dynamische ‘diner dansant’. Het restaurant telde voor de bijeenkomst maar liefst 17 verschillende keukens om een kijkje in te nemen!

Het brein werd gevoed door inspirerende dialogen, bruisende ontmoetingen, VETte praat en kenniSmaken. In de ontmoetingen was er volop ruimte om van diverse initiatieven en briljante ideeën te proeven en recepten uit te wisselen. Deze ontmoetingen leidden tot samenwerking en actie. Hopelijk niet alleen op 18 december, maar ook nog daarna. 

De letterlijke invulling van FOOD was ook in goede handen. Het Fifteen-team serveerde tussen de sociale instrumenten, duurzame oplossingen, innovatieve doorbraken en trends door een smaakvolle en gezonde lunch.

Om een plekje te bieden aan de opgedane inspiratie en ideeën en om de houdbaarheid ervan te verlengen, kregen de deelnemers een lege foodiebag mee naar huis. Zo blijft het geserveerde FOOD for Action goed bewaard.

Smaakreportage

Zoals het hoort, sluiten ook wij het diner af met een lekkernij. Kijk hier voor een kleine smaakreportage en lees de korte inhoudelijke terugblik op 18 december.

Deel je Smaakrecensies

Deelnemers die graag een smaakrecensie schrijven over het geserveerde FOOD for Action tijdens Duurzaam Door Ontmoeting op 18 december, zijn van harte welkom om die per mail te richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne FOODdagen!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen, een duurzaam kerstdiner en FOOD als voedingsbodem om niet alleen goede voornemens voor 2015 te formuleren, maar ze gelijk om te zetten in Action!