Nieuw in GG 3Eind januari is een nieuwe versie van het GroenGelinkt informatiesysteem live gegaan. Dankzij onze partners Groen Kennisnet en Finalist hebben we veel wensen van onze gebruikers kunnen realiseren. 
 

Widget wizard

Om bezoekers van jouw website de mogelijkheid te geven via GroenGelinkt te zoeken, kon je al een widget op je website plaatsen. Nu kun je ook zonder kennis van html zelf een widget maken afgestemd op jouw wensen en doelgroep. Met de widget wizard is dat een fluitje van een cent! Het gebruik van de wizard en het plaatsen van een of meer widgets op je website(s) is natuurlijk gratis. Standaardwidget.png
 
Je vindt de bij jouw wensen passende wizard in de volgende menukaarten:
 

Andere verbeterwensen die werkelijkheid zijn geworden

Als aanbieder van activiteiten en leermaterialen voor natuur- en duurzaamheidseducatie kun je:
  • als 'datum' bij een Activiteit een terugkerende dag opnemen (bijv. 'elke zondag' of 'de laatste zaterdag van januari' of 'elke tweede dinsdag van de maand')
  • Activiteiten voor het algemeen publiek die specifiek bedoeld zijn voor groepen (bedrijfsteams, pati├źntengroepen, vriendengroepen, enz.) als zodanig kenmerken
  • bij Activiteiten die op een geplande datum plaatsvinden een begin- en eindtijd invullen
  • bij de beschrijving van je organisatie de optie 'Particulier initiatief' kiezen
  • minder geautomatiseerde e-mails van GroenGelinkt verwachten. Berichten over mogelijk verouderd aanbod en incorrecte links zullen voortaan hoogstens maandelijks verstuurd worden.
Bovengenoemde aanvullingen zijn natuurlijk ook zichtbaar in de GroenGelinkt menukaarten zodat zoekers naar passend aanbod de extra informatie kunnen vinden. Verder kun je als zoeker nu ook: 
  • in de algemene menukaart van GroenGelinkt filteren op de subthema's bij Water en Voeding. Tot nu toe kon dat alleen in de menukaart voor Water en de menukaart voor Voeding.
  • gebruikmaken van de suggesties die je in het trefwoordenveld links bovenaan in de menukaarten voor alle doelgroepen vindt. Je kunt natuurlijk gewoon zoeken met een of meer woord(en) die je daar intikt, maar je kunt ook een trefwoord kiezen uit de lijst die verschijnt wanneer je begint te typen.
  • uitgebreidere zoekresultaten in Google verwachten. We hebben ervoor gezorgd dat Google de pagina's van GroenGelinkt nog beter weet te vinden en bij de zoekresultaten meer inhoudelijke informatie kan laten zien.
Om van deze en andere nieuwe mogelijkheden gebruik te maken, hoef je niets te doen; je ziet het vanzelf wanneer je naar de GroenGelinkt menukaart gaat of inlogt bij Mijn GroenGelinkt. Heb je een menukaart van GroenGelinkt (php-component) ge├»ntegreerd in je eigen website? Je mag deze natuurlijk updaten, maar je website blijft ook zonder deze update werken. 
 
Vragen, wensen of opmerkingen over GroenGelinkt? Met jouw reactie kunnen we GroenGelinkt nog beter maken! Neem contact met ons op.