KlankblokGroengelinkt ambieert het nummer 1 zoek- en vindsysteem voor natuur- en duurzaamheidseducatie te zijn. Omdat GroenGelinkt deze doelstelling graag in samenwerking met betrokken gebruikers nastreeft, roepen we je op je aan te melden als lid van de klankbordgroep.

Op dit moment bestaat de klankbordgroep uit zo'n 10 leden. Het aantal aanbiedende organisaties en eindgebruikers van GroenGelinkt is inmiddels zo groot, dat de klankbordgroep ook aan uitbreiding toe is. De intentie is om jaarlijks eenmaal bij elkaar te komen en meerdere keren per jaar via bijvoorbeeld een LinkedIn-groep met elkaar over diverse onderwerpen uit te wisselen.

Voel je ervoor om mee te denken, te brainstormen en te adviseren over nieuwe ontwikkelingen in het systeem, de organisatie en de groei van GroenGelinkt? Wil je naast je persoonlijke deskundigheid ook je ervaring als aanbieder of afnemer van leermaterialen en activiteiten voor natuur- en duurzaamheidseducatie met ons delen?

Dan ontvangen we je aanmelding en eventuele vragen graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!