jongeren 100x100Zoek jij een uitdagende stage of werkervaringsplaats?
Op dit moment zijn we op zoek naar een:

HBO Communicatie medewerker

GroenGelinkt zoekt een enthousiaste, creatieve en proactieve stagiair (m/v). Als stagiair ondersteun jij GroenGelinkt bij het realiseren van haar doelen. Zo lever je een bijdrage aan corporate communicatie, schrijf je teksten voor websites en nieuwsbrieven, organiseer je evenementen/ activiteiten, ontwikkel je communicatiemiddelen zoals folders, redigeer je teksten zoals handleidingen, releasenotes en denk je mee over de inzet van onze sociale media. Daarnaast neem je deel aan overleggen en vergaderingen en geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan je collega's.

Profiel

Je volgt de opleiding Communicatie (HBO). Je denkt creatief en klantgericht. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden zijn uitstekend.  Je weet van aanpakken, kunt zelfstandig werken en wilt graag leren.

Ons aanbod

Wij bieden een leerzame en uitdagende stage binnen een kleine, jonge en flexibele organisatie. Hierdoor is er veel ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten. Je krijgt een goede stagebegeleiding en stagevergoeding. De stage kan na de zomervakantie gestart worden. Standplaats is Ede,  24 tot 32 uur per week en zeker beschikbaar op maandag. Stageduur is minimaal 3 maanden.

Over ons

GroenGelinkt is een informatiesysteem voor het zoeken en vinden van natuur- en duurzaamheidseducatie in Nederland waar circa 600 organisaties bij zijn aangesloten. Via GroenGelinkt kunnen (groot)ouders, leerkrachten, docenten en medewerkers van de kinderopvang eenvoudiger lessen, activiteiten en interessante locaties over natuur en duurzaamheid vinden. Stichting GroenGelinkt heeft een samenwerkingsovereenkomst met IVN, het Ontwikkelcentrum, Kennisnet, Wageningen Universiteit. IVN sluit namens GroenGelinkt het stagecontract af. Het Ontwikkelcentrum biedt de faciliteiten voor de werkplek.

Interesse?

Voor nadere informatie over deze stage kun je contact opnemen met Linda IJmker, Manager GroenGelinkt Office, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-14960761 (ma t/m do)

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Stage Communicatie /GroenGelinkt’