rionedHet vernieuwde lesmateriaal van RIONED over regen- en afvalwater scoort goed op de GroenGelinkt Expertscore met 3,5 sterren van de 5. Met name op doelstellingen, vormgeving en didactiek worden hoge cijfers gescoord. 

"Voor de groepen 3 t/m. 8 is 'samenwerkend/cooperatief' leren in deze lessenserie bijzonder goed uitgewerkt. Het co√∂peratief leren, zorgt er vaak voor dat leerlingen echt zelf goed moeten nadenken om tot oplossingen te komen en samen conclusies te kunnen trekken." Aldus de onafhankelijke screener die de Groengelinkt Expertscore heeft toegekend.

Bekijk "Over de pot en de put" en de uitgebreide beoordeling in GroenGelinkt.

Expertscore aanvragen

De Expertscore kan je aanvragen als je leermateriaal voor primair onderwijs wilt laten beoordelen op kwaliteit. De expertscore kun je inzetten voor marketing en communicatiedoeleinden en natuurlijk om de kwaliteit van je leermiddel nog verder te verbeteren. Lees hier meer over de Expertscore.

Advies bij ontwikkeling leermiddelen

Bespaar tijd, moeite en geld bij het ontwikkelen of vernieuwen van lesmateriaal door het inschakelen van een GroenGelinkt Adviseur.

Begin met een goede basis, ontvang gedegen feedback en werk toe naar een kwaliteitsproduct. GroenGelinkt Adviseurs zijn experts in het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe leermiddelen en leveren kwaliteit volgens de GroenGelinkt Expertscore. Voor grote en kleine ontwikkeltrajecten.

Lees meer over onze adviseurs.