kind met zonnebloem 100x100We hebben goed nieuws met betrekking tot de publicatietijd van leermaterialen. De meesten van jullie weten dat er altijd een dag verwerkingstijd zat tussen het invoeren van nieuwe leermaterialen via Mijn GroenGelinkt en het daadwerkelijk vindbaar zijn van nieuwe lessen via de GroenGelinkt zoekschermen.
 
Om technische redenen werden alle nieuwe of gewijzigde leermaterialen 's nachts opgehaald en zag je het resultaat van je invoerwerk dus pas de volgende dag. Ook bij verwijderde leermaterialen kon je pas de volgende dag constateren dat ze inderdaad verwijderd waren.
 
Dankzij een nieuwe ontwikkeling bij Edurep (waar vele educatieve collecties samenkomen), waarbij het mogelijk is geworden om veel vaker nieuwe en gewijzigde leermaterialen te tonen, kun je nu na enkele minuten al constateren of dat wat je hebt ingevoerd wordt getoond zoals je het bedoeld had.
 
Voor alle andere categorie├źn behalve leermaterialen, dus activiteiten, locaties, documentatie en organisaties verandert er niets; de wijzigingen die je daar aanbrengt werden al direct getoond en dat blijft zo!
 
Deze verbetering is al doorgevoerd, je hoeft niets te doen. Ook de door jou ingevoerde leermiddelen kun je voortaan direct in de GroenGelinkt zoekschermen vinden!