Op 1 juli 2020 gaat de stekker definitief uit GroenGelinkt. De huidige website gaat uit de lucht en de database zal niet meer toegankelijk zijn. In dit bericht leest u wat dit voor u betekent.

Gebruik widgets

body imgSommige aanbieders of intermediairs maken gebruik van zogenaamde widgets. Een widget maakt het mogelijk om op een eigen website het zoeksysteem van GroenGelinkt aan te bieden en dit te filteren. Alle widgets en andere integraties om de inhoud van GroenGelinkt op andere websites te tonen zullen vanaf 1 juli 2020 niet meer werken. De afgelopen jaren is het gebruik van de widgets al behoorlijk gedaald, maar we gaan proberen een mooie oplossing te bedenken voor de websites die er nog gebruik van maken. Voor vragen over de widgets kun je ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na 1 juli online back-up

Uw materialen of activiteiten blijven tot 1 juli vindbaar via het zoeksysteem van GroenGelinkt. Alle huidige informatie in GroenGelinkt zal na 1 juli als back-up bewaard worden. Dus alle organisaties, lesmaterialen, activiteiten, locaties en achtergrondinformatie. We maken een zeer eenvoudige website die op 1 juli gereed is, waar deze informatie voorlopig beschikbaar op zal blijven. Mochten u hier bezwaar tegen hebben of bepaalde onderdelen liever niet meer online willen hebben staan, dan kunt u dit bij ons aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lesmaterialen en activiteiten gaan grotendeels naar Kennisnet

Het uitgangspunt is dat u ook in de toekomst leermiddelen en activiteiten kunt blijven aanbieden aan uw vertrouwde doelgroep (basis-; voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs). De content van GroenGelinkt wordt daarom ondergebracht bij Kennisnet. Meer informatie over Kennisnet vindt u op hun website.

Kennisnet voert een kwalitatieve selectie uit, wat betekent dat niet alles wordt overgenomen. Het is aan de coöperatie Leren voor Morgen en vereniging GDO om samen met Kennisnet te kijken welke kwaliteitscriteria gehanteerd worden en of er een keurmerk gehanteerd gaat worden. Zij zijn nu bezig met de voorbereidingen. Naar verwachting zal dit op 1 juli nog niet gereed zijn. Maar tot die tijd staat alle content dus op de nieuwe eenvoudige website die wij maken.

Abonnementen in 2020

Mogelijk heeft u opgemerkt dat u geen factuur heeft ontvangen voor uw GroenGelinkt-abonnement voor 2019 of 2020. Voor deze jaren zijn alle abonnementen kosteloos verlengd en worden geen facturen verstuurd. Dat geldt voor alle abonnementsvormen van GroenGelinkt.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze mail? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.