De leerlingen leren hun smaak te ontwikkelen door proeven van bekende en onbekende voedingsmiddelen. De leerlingen hebben meer interesse in eten, drinken en smaak. De leerlingen hebben kennis over smaak, voeding en gezondheid en voedselproductie. De leerlingen zijn zich bewust van hun eigen eetgedrag en de relatie met gezondheid en duurzaamheid. De leerlingen ontwikkelen vaardigheden op het gebied van een gezonde en duurzame voedselkeuze.
Educatief aanbod
Leskist Smaaklessen
- Details
- Categorie: Leermateriaal
- Hits: 74
- Organisatie: CNME De Rollen
- Hoofddoelgroep: Basisonderwijs
- Thema's: Duurzaamheid, Voeding
- Soort leermateriaal: gesloten opdracht, handleiding, open opdracht, verkennings- en onderzoeksmateriaal
- Website: Website bezoeken
- Beoogde eindgebruiker: leraar
- Voorbereiding docent: 15 min. - 1 uur
- Lestijd (minuten): 45 minuten
- Auteursrechten : Geen
- Kosten: Wel